Înapoi la Echipament & Unelte

Setup complet de filmat acasa sub 2.000 lei — ghid pas cu pas

Bogdan Popa Influencer
acum 4 luni
1020 vizualizări

Discuție și răspunsuri

IV
acum 4 luni

Ring light-ul Neewer e excelent la pretul ala! Eu am cumparat unul chinez ieftin la 100 lei si s-a stricat in 2 luni. Merita sa dai putin mai mult pe ceva de calitate.

Răspuns recomandat
IV
acum 4 luni

Setup-ul meu complet: - Ring light Neewer 18" cu suport: ~300 lei - Microfon lavaliera Boya BY-M1: ~80 lei - Trepied flexibil Joby: ~150 lei - Fundal alb pliabil 1.5x2m: ~100 lei - Draperie neagra pentru fundal dark: ~50 lei - iPhone holder cu rotire: ~60 lei Total: ~740 lei. Restul pana la 2k l-am investit in Canva Pro (abonament anual) si un curs de editare.

CV
acum 4 luni

Adaug: daca filmati in casa, cea mai buna investitie e o perdea alba mare. Ofera lumina difuza naturala care e mai buna decat orice ring light. Eu filmez langa fereastra cu perdea alba si arata profesional.

IV
acum 4 luni

Eu as adauga si un reflector pliabil (50-100 lei). Ajuta enorm sa elimini umbrele de pe fata cand filmezi cu lumina naturala.

MS
acum 4 luni

Microfonul e subestimat! Oamenii tolereaza video cu calitate vizuala medie, dar NU tolereaza audio prost. Boya BY-M1 la 80 lei e probabil cea mai buna investitie din toata lista.

Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde.